Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ankara Şehir Hastanesi’nde midesinden ciddi bir ameliyat olan Elmas’ın durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Birçok kesimden geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirilen Elmas’a bir ziyarette Bilecik’te görev yaptığı sürede halkın gönlünde ayrı bir taht kuran ve ‘Zafer Baba’ olarak isimlendirilen Korgeneral Halis Zafer Koç’tan geldi.

Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı iken terfi ederek Tümgeneral olarak Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı’na ardından da Cumhurbaşkanlığı ataması ile Ankara Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Değerlendirme Başkanlığına getirilen Halis Zafer Koç Ankara Şehir Hastanesi’ne tedavisi devam etmekte olan Elmas’a ziyaret gerçekleştirdi.

Zafer Paşa ziyarette Elmas’a Bilecik’te görev yaptığı dönemde haberlerini ilgi ile takip ettiğini dile getirirken, ayrıca Bilecik’in de kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Elmas’a biran önce görevinin başına dönmesi temennisinde bulunan Koç, bu vesile ile Bilecik’e de selamlar gönderdi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Elmas ise paşanın ziyaretinin kendisini çok onure ettiğini ve çok moral olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim