Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Yönetimi her hafta düzenledikleri ilçe, köy, belde ve mahalle ziyaretlerini bu hafta merkez ilçe be Bozüyük’te gerçekleştirdi. İl Başkanı Cafer Arslanboğa, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile hekimlere ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Arslanboğa, gerçekleştirdikleri ziyaretleri anlattığı konuşmasında laf la değil icraat ile meşgul olduklarını belirtti.

 Başkan Arslanboğa’nın, Yeniden Refah Partisi olarak yapmış oldukları icraatleri anlattığı açıklaması şu şekilde:

“Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Yönetimi olarak her hafta düzenlediğimiz ilçe, köy, belde ve mahalle ziyaretlerinde bu hafta merkez ilçemiz ve Bozüyük ilçemizde esnaf ziyareti ve kahvehane ziyaretleri yaptık. Halkımızla buluştuk ve kucaklaştık. Halkımıza kendimizi tanıttık ve sorunlarını dinledik. İlk seçimlerde iktidara gelip halkımızın sorunlarını gidereceğimize dair söz verdik. İl Gençlik Kollarımız Osmanlı’da bir gelenek olan ahilik teşkilatının yapmış olduğu siftah geleneğini günümüzde de biz devam ettirelim diyerek sahaya indi ve esnafımızın ilk siftahını yaptı. İl Yönetimi olarak 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hekimlerimizi ziyaret ettik. bizleri büyük bir nezaketle karşılayan hekimlerimize teşekkürlerimi sunarım. Tekrardan tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar kendilerine sağlık sıhhat ve afiyet dilerim. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak lafla değil icraatla meşgulüz. Halkımızın derdini dinliyor ve sorunları için yapıcı çözümler üretiyoruz. Artık umut var, artık çare var, artık Yeniden Refah Partisi var. Bilecik için biz varız, milletimiz için biz varız.”

Editör: TE Bilişim