Yeşilay tüm Türkiye’de bisiklet turu etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. 22 Mayıs Pazar günü ülke genelinde başlayacak etkinlik ile bisiklet tutkunları “Yeşilay varsa hayat var” sloganı ile pedal çevirecekler.

Bilecik’te de yer alacak bisiklet turu etkinliğinin başlangıç noktası Yeşilay Bilecik Şubesi olarak belirlendi. Bisiklet tutkunlarına çağrı yapan Yeşilay Bilecik Şubesi, “Pedalı Hayata Çevir” sözleri ile bisiklet severleri bisiklet turu etkinliğine davet etti. Yeşilay Bilecik Şubesi’ne kendi bisikletleri ile gelen bisiklet tutkunlarının kayıt yaptırması gerektiği duyuruldu.

Yeşilay Bilecik Şubesi gerçekleşecek etkinliğe ilişkin şu açıklamada bulundu, “Türkiye genelinde tüm Yeşilay Şubelerinde düzenlenecek olan bisiklet turu etkinliğimiz vardır.

Kayıt formu : http://yesilaybisikletturu.com

Etkinlik günü : 22 Mayıs 2022 Pazar günü

Etkinlik saati: 16.50

Tur Başlangıç güzergahı Yeşilay Bilecik Şubesi Önü ; (İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Cad.Dış Kapı No:24 İç Kapı No:7 Bilecik-Merkez)

Bisiklet turu etkinliğimize davetlisiniz!

Not: Şubemizde bisiklet olmadığı için bisiklet desteği sağlayamayacağız tur katılımcıları kendi bisikletleriyle gelmelidir!”

Editör: TE Bilişim