Yeşilay Bilecik Şube yönetimi, Bilecik mahalle muhtarları ile kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek proje tanıtımı yaptı.

Yeşilay Bilecik Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, muhtarlara Yeşilay ve YEDAM( Yeşilay Danışmanlık Merkezi) çalışmalarından bahsederken TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitimi) ve Yeşilay Elçileri projeleri anlattı.  

Başkan Tekelioğlu, muhtarlara yönelik yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bizim toplanmamızın sebeplerinden bir tanesi Yeşilay’ımızı anlatmak tanıtmak. Sizlerinde buna göre mahallelerinizde ihtiyaç duyan kişilere yön vermenizi sağlamak.  Bununla birlikte birisi bizim bugünlerde başlayan ve muhtarlarımızın da bu işe dahil olduğu iki tane projemiz var. Biri TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin eğitimi). Bu proje ile Bilecik genelinde ilçeler dahil olmak üzere yetişkinlerimize beş bağımlılık üzerinden uzmanlar tarafından bilgiler sunmak. 

İkinci olarak ‘Yeşilay Elçilerimiz’ diye bir proje olacak. Burada Bilecik’teki esnaflarımızla çalışmalarımız olacak. Ne kadar esnafımız varsa onlara gönüllülük esasıyla Yeşilay’ı tanıcağız.  Esnafımız Yeşilay Elçisi olmak isterse  o kişi de gelen müşterilerine dillerinin döndüğü kadar bizim yapmak istediğimiz işiyani yönlendirmeyi yapacak.  Bununla ilgili sizlerden destek bekliyoruz. Bizim için önemli olan bir kişinin dahi  kurtulmasına vesile olmak. Bir kişi çok önemli her şey bir ile başlıyor. Sizlerle zaman zaman irtibatlı olacağız.”

Başkan Tekelioğlu, toplantı sonunda muhtarlara projeler ile ilgili afişleri takdim etti.

Diğer yandan Yeşilay Şube binasının İstiklal Mahallesi, Ali Rıza Özkay caddesi,  Dış kapı no:24, İç kapı no:7 Erfa AVM yanında Foto Hayal üstünde olduğu belirtildi.

Editör: TE Bilişim