Covid-19’a yakalanan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Bilecik Gençlik Hizmetleri Müdürü Yeşer Karabulut, hastalıkla mücadelede yaşadığı zorlukları anlatırken,20 yıllık eşinin de kameralar aracılığıyla doğum gününü kutladı.

Yaklaşık 20 gün önce Koronavirüs’e yakalanan ve ağırlaşmasının ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan Yeşer hoca, hastalıkla mücadelesini sürdürüyor.

Hastalığın kendisini psikolojik olarak derinden etkilediğini söyleyen Yeşer hoca, küçük bir odanın içinde olmanın ve dışarıyla iletişiminin kesilmesinin kendisinde yarattığı etkilerden bahsederken, hastanede kendisine adeta ‘Bebek’ gibi bakıldığını belirtti. Odasında sadece bir radyo bulunduğu aktaran Yeşer hoca onun da kendisine moral kaynağı olduğunu söyledi. Diğer yandan da normalleşme süreci ile birlikte rehavete kapıldığımızın da altını çizen Yeşer hoca bu noktada vatandaşlarda ‘aman dikkat’ uyarısında bulundu.

“20 yıllık eşinin doğum gününü kutladı”

Zamanın hastanede zor geçtiğini belirten Yeşer Karabulut,20 yıllık eşinin ilk defa doğum gününde yanında bulunamadığını söylerken duygusal anlar yaşadı ve “Eşimle 20 yıllık evliyiz. Bugün onun doğum günü. İlk defa doğum gününü ayrı geçiriyoruz. Sevgili eşimin doğum gününü kutluyorum. İnsanın sevdiklerinden uzak kalması çok zor” dedi.

Anne ve babasını da kısa süre içinde Koronavirüsten dolayı kaybettiğini aktaran Yeşer Karabulut, bu noktada da büyük üzüntüler yaşadığını ifade etti.

İhlas Haber Ajansı’nın Yeşer Karabulut ile yapmış olduğu röportajı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

https://www.facebook.com/watch/?v=557310425251085

Editör: TE Bilişim