Yıllardır bitirilemeyen ve yılan hikayesine dönen Bilecik-Yenişehir yolu sürücüleri isyan ettirmeye devam ediyor. Bitmeyen yolda bir de oluşan köstebek gibi çukurlar yüzünden araçlar adeta kaza yapmamak için yolda dans ediyor.

Bilecik’ten Yenişehir istikametine  giden Rahim Kamalı adındaki kamyon sürücüsü, bitmeyen ve bozuk yola adeta çektiği video ile isyan ederken, yetkililere seslendi. Rahim Kamalı, yolun bitmemesine ve yoldaki çukurlara feryat ederek ‘yazıklar olsun’ dedi.

Kamyon sürücüsü Rahim Kamalı, çektiği video ile yetkililere seslenirken, “arkadaşlar şu anda Bursa-Bilecik ara yolundayız. Gördüğünüz gibi yolların hali ve durumu. Şimdi ben çok merak ediyorum Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları, Şoförler Federasyonu ne iş yapıyor? Ne ile uğraşıyorlar acaba? Şu yolların haline bak. 500 yıldır bu yolu yapamadılar. Ben böyle bir şey görmedim. Yani bir yolun yapımı bu kadar mı uzun sürer? Binlerce kilometre yollar yapıldı fakat bu Yenişehir ile Bursa yolu, Bilecik arası yapılamadı arkadaş. Yazıklar olsun, ne söyleyeyim başka yazıklar olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim