Yeniden Refah Partisi Bilecik Nisan ayı il olağan Divan toplantısı iftar programının ardından gerçekleşti. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, “bir gün de Bilecik’te 40 üye aramıza katıldı. Yüzlercesi de mevcut iktidardan çekindikleri için katılamadıklarını ama bizlere destek olacaklarını ifade etti. Bu sayımızın artması ve davamızı daha geniş kitlelerin duymasını hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak Yeniden Refah’ın Bilecik’te yükselişte olduğunu vurguladı.

Yeniden Refah Partisi hafta sonu esnaf ziyaretleri sırasında parti üyeliği çalışmalarını sürdürdü. Partiye Bilecik’ten bir günde 40 kişi üye olarak Yeniden Refah’ın üye sayısı dikkat çekti. Hedeflerinin Türkiye genelinde 500 bin üye olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, “Allah’ın izniyle davamız ülkemizin her yerinde destek görecek” ifadelerini kullandı.

İftar programının ardından Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Divan toplantısı gerçekleşti. Toplantı sonunda yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

Editör: TE Bilişim