Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “seçilmiş olduğunuz görevinizde ve çalışmalarınızda başarılar dilerim. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, huzurla ve ağız tadıyla şehrinize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

TOBB BAŞKANI’NDAN MÜJDELİ HABERLER GELDİ

Ziyaret sırasında Edebali Türbesi’ne yapılacak asansörü ile ilgili onayın verileceğini söylerken Şeyh Edebali Üniversitesi’nde TOBB tarafından yaptırılan laboratuarın açılışına katılacağının da sözünü verdi. Ziyarette ayrıca Bilecik’e yapılacak yatırımlar ile ilgili de istişareler gerçekleştirildi.

BAŞKAN KESKİN, “DÜZGÜN BİR EKİPLE MÜCADELE ETMEYE GELDİK”

TSO Başkanı Şükrü Keskin ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “bu dönemde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olduk ve kazandık. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı oldum ve onun hasebiyle de Başkanımızı ziyarete geldik. Genç dinamik ekibi ile beraber düzgün bir ekiple mücadele etmeye geldik. Rifat Başkanımızdan şüphe yok, seçimleri kazanacaktır. Zaten biz de kazandıktan sonra hayırlı olsuna geleceğiz. Ondan sonrada hızlı bir çalışma temposuna gireceğiz. Rifat Beyi seviyoruz. Ülkemiz için sektörümüz için ciddi bir beyefendi. Onu seviyoruz ve destekliyoruz” dedi.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün, Meclis Başkan Yardımcıları, Muharrem Kaya, Sabri Çobanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmet Kızıldağ, Ersel Emiroğlu, Harun Öztürk, Meclis Üyeleri; AbdülselamAğdağ, Bahattin Üstün, Berat Subaşı, Ercan Öztürk, Ertan Onur, Fatih Umutlu, Hakkı Aynur, Oda Genel Sekreteri Özgür Erdem katıldı.

Editör: TE Bilişim