Pazaryeri ilçesinde pandemi dolayısıyla 2 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen yayla şenliği renkli geçti.

Pazaryeri ilçesine bağlı Dülgeroğlu köyünde 2.cisi düzenlenen yayla şenliğinde katılımcılar doyasıya eğlenirken Yenişehir Osmanlı Mehteran takımı şenliğe ayrı bir hava katarken şenlik şölene dönüştü.

Pazaryeri ilçesindeki yayla şenliğine Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı İsmail Soydan, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, İl Özel İdare Sekreteri Seda Bayrakçı, İl Genel Meclis Üyesi Alattin Emral, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Ünal, Mehmet Uzun MHP Pazaryeri ilçe Başkanı Haluk Filizli, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Dülgeroğlu köyünde düzenlenen 2. yayla şenliğinde “Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamda bizi buluşturan bu şenliğimizin hayırlı olmasını diliyor, uzun yıllar devam etmesi yönünde elimizden gelen bütün destekleri sunacağımızı belirtmek istiyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Katılımcılara teşekkür eden Başkan Tekin, “Dülgeroğlu köyümüzün 2. Yayla şenlikleri büyük bir katılım ve coşkuyla kutladık. Milletvekilimiz sayın selim Yağcı başta olmak üzere, İl genel meclis Başkanımız Osman Yılmaz, il özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı değerli hemşehrimiz Hüsnü Bayrakçı, İl Genel Meclis üyemiz Alaattin Emral, Belediye Meclis üyelerimiz Hüseyin Ünal ve Mehmet Uzun, siyasi parti ilçe Başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle ve köy muhtarlarımız, Gölcüklü hemşerilerimiz, uzaktan yakından teşrif eden adını sayamadığımız tüm misafirlerimize katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yenişehir Belediye Başkanımız Davut Aydın ve Yenişehir Osmanlı Mehteran bölüğüne çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki şenliklerimizin daha da coşkulu geçmesini temenni ediyor emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

      

Editör: TE Bilişim