1 Ekim 1966 yılında ilk baskısını yapan ve o günden bu güne kamuoyunun Bilecik’teki aynası olan Yarın Gazetesi, okuyucularından aldığı güçle aralıksız şekilde sürdürdüğü yayın hayatında 19.959. sayısıyla bugün 55 yaşında.

Yarım asra yakın bir zaman diliminde tüm zorluklarla mücadele ederek bugünlere adım atan Yarın Gazetesi cesur ve tarafsız haberciliğiyle her zaman meslektaşlarına örnek olarak gerçekleri günışığına çıkartmadaki azmi ile dün ve bugün olduğu gibi yarın da yayın hayatını sürdürmeye devam edecektir.

Zamanın şartlarına göre kendisini yenilen ve bu noktada gerek www.Yarın 11.com internet sitesi ile gerekse de baskı kalitesi ile okuyucularına her geçen gün daha aydınlık bir yüz sunan Yarın Gazetesi dünden bu güne çizgisini bozmadan gelişmeye devam etti.

Her zaman Bilecik'in gözü, kulağı ve sesi olan, Gazetemizin 55. kuruluş yıldönümünde, ilk günden bu yana yapılan doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkese; kurucularından, yazı işleri müdürlerine, muhabirlerimizden, matbaa görevlilerimize, abonelerimize, dağıtıcılarımıza, okuyucularımıza ve tüm Bilecik halkına sonsuz teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim