Dün akşam saatleri başlayan yoğun sağanak yağmurun ardından şehrin belli bölgelerinde sel felaketleri oluştu.  Bilecik Merkeze bağlı olan İsmetpaşa Mahallesi Futbol sokakta bulunan 4 araç selden dolayı büyük hasar aldı.

Belediye alt yapı çalışmalarından dolayı oluşan çamur içerisinde çöken araçlara belediye ekipleri anında müdahale ederken,  araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Bilecik Belediyesi  Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı olay yerine gelerek durum hakkında bilgiler aldı. Başkan Vekili Subaşı, mağduriyetlerin giderileceğine vurgu yaparken konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok üzücü bir durum yaşadık. Aşırı bir yağış sonucu altyapı için serdiğimiz malzemede doğal olarak kaymalar oluştu ama bu durumdan mağdur olan tüm vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. Ekiplerimiz hemen seferber oldu ve çok hızlı müdahale etmeye başladılar. Şu anda da mağduriyetler gideriliyor. Bildiğiniz gibi bu bir doğal afet ama elimizden  ne geliyorsa yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yanındayız. Onların yaralarını sarmak için buradayız. Malzemenin kaymasından dolayı 4 araçta hasar oluştu. Çekicilerimiz burada hali hazırda vinç getirdik. Şu an şehir merkezi ile alakalı tarafımıza ulaşan bir sorun yok. Mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz.”

Editör: TE Bilişim