Taşımalı sistemle okula gelip-giden öğrenciler özellikle paydoslarda soğuk havada servis beklemek zorunda kalırken, veliler Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ve Belediye’den duruma çözüm üretilmesi yönünde talepte bulundular.

Beşiktaş Mahallesi ve Ertuğrulgazi Mahallesi bölgesinde okullarda taşımalı sistemle eğitimlerine devam etmekte olan öğrenciler havaların soğuması ile zor anlar yaşamaya başladılar.

Bazı öğrencilerin saat 16.00’da, bazı öğrencilerin ise saat 17.00’de paydos ettikleri biliniyor. Saat 16.00’da dersi biten öğrencilerin, saat 17.00’de paydos eden öğrencilerin dersten çıkmasını bekledikleri ve bu zaman diliminde soğukta okulların önünde adeta nöbet tuttukları gözleniyor.

Bu duruma isyan eden veliler çözüm bulunması yönünde Belediye yetkililerine çağrı yapıyorlar. Hakan Ö. isimli vatandaş, öğrencilerin Endüstri Meslek Lisesi önünde geçtiğimiz gün soğukta 1.5 saat servis beklediklerini dile getirdiği paylaşımında, “bu öğrenciler 1,5 saattir servis bekliyor. Hava soğuk, Milli Eğitim 2 ayda bir çözüm bulamadı. Bilecik Belediyesi’nden ricamız buraya durak yapılması” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim