CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Semih Şahin'in paylaşımına karşılık vererek, sessizliğini bozdu ve "yazdıklarından utanacaklar tabi fıtratlarında utanmak varsa" dedi.

Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin, geçtiğimiz hafta göreve seçilen Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hakkında sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı. Şahin, kendisi Başkan iken duvarda asılı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin bulunduğu paylaşım ile Başkan vekili Subaşı’nın bir resmini koyarak yaptığı paylaşımda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin kaldırılmasına vurgu yaparken, “Malum şahıs yeni Başkan Yardımcısını yerleştirdikten sonra değişimler başladı bile..2 fotoğraf arasındaki en önemli fark nedir? Kalkan fotoğraf yerine hangi liderin fotoğrafı asılacak sizce.??” paylaşımında bulundu.

Kamuoyunda malum şahıs diye CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ü kastettiği konuşulurken, Semih Şahin'in paylaşımına Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sessiz kalmayı tercih edip cevap vermezken, yakın çevresine makam odasında yapılan temizlik dolayısıyla resmin çıkarıldığını ve o an gelenleri konuk ettiklerini ayrıca kendi odasında bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun daha güzel bir resmini koyacağını söylediği öğrenilirken, Şahin’in anlamsız paylaşımına Vekil Yaşar Tüzün ise sessiz kalmadı ve başkan vekiline sahip çıktı.

"TABİ FITRATLARINDA UTANMAK VARSA"

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Semih Şahin’in paylaşımına cevap olarak, “YENİ DUVAR DÜZENLEMESİ VE TEMİZLİK ARASINI FIRSAT BİLİP PAYLAŞIM YAPANLAR YAZDIKLARIYLA UTANACAKLAR, TABİ FITRATLARINDA UTANMAK VARSA!!” ifadeleri ile sert bir şekilde cevap verdi.

Belediye'de yaşanan rüşvet olayı sonrası herşeye rağmen Yaşar Tüzün, Semih Şahin için yapılan basın toplantılarında yeralmış ve yanında durma mesajı vermeye çalışsa da Tüzün’ün durumdan duyduğu rahatsızlığın yüzüne, hareketlerine yansıdığı gözlenmişti. Öte yandan Vekil Tüzün’ün rüşvetten tutuklanarak cezaevine gönderilen Danışman ve Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı'nın Belediye ile ilişkisini kesmesi konusunda defalarca Başkan Şahin’i uyardığı hatta partide tutanak tutulduğu ve bu tutanağa Başkan Semih Şahin’in şerh koyarak Danışmanı Selçuk Erdağı'na sahip çıktığı gelen bilgiler arasında da bulunuyor. Başkan Semih Şahin’in sosyal medya paylaşımlarına ve atıflarına artık sessiz kalmayan Milletvekili Yaşar Tüzün, yaptığı bu paylaşım ile hem Başkan vekiline sahip çıktı, hem de Semih Şahin’e okkalı cevap vermiş oldu.

ÇARESİZLİK Mİ? HAZIMSIZLIK MI?

İçişleri tarafından yeniden görevinden 2 ay daha uzaklaştırılması devam ettirilen Semih Şahin'in, 3 yıl Başkan Yardımcılığı yaptırdığı ve beraber çalıştığı Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’na karşı bu tür manidar paylaşımı ve çıkışı Çaresizlik mi? Hazımsızlık mı? sorusunu da gündeme getirdi.

Diğer yandan akıllara da, eğer Melek Mızrak Subaşı’nın Kılıçdaroğlu düşmanlığı var ise neden her zaman yanında gezdirdi, birlikte 3 yıl Başkan Yardımcısı olarak çalıştığı, başkanlık koltuğunu kaptırınca mı aklına geldi, sorusunu da sorduruyor.

Tüzün’ün bu paylaşımı ile rüşvet olayı sonrası Belediye Başkanlığından uzaklaştırılan Semih Şahin’in başka bir paylaşım yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim