Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bilecik kent girişinde yapımı tamamlanan köprülü kavşağın açılış törenine katıldı. Bakan Karaismailoğlu’nun yanı sıra açılışa katılanlar arasında AK Parti Bilecik milletvekili Selim Yağcı’da yer aldı. Vekil Yağcı, “Yenişehir-Bilecik yolunun da nihayete ermesi konusunda tüm çalışmalar, tüm hızıyla gidiyor.” Vurgusunu yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bilecik için çok önemli olan Bilecik girişi kavşak açılışına katılan Bakanımıza hoş geldiniz diyorum. Yol medeniyettir anlayışı ile Cumhurbaşkanımız göreve geldiği 2002 tarihinden bugüne yurdumuzu hem havası ile hem karası ile hem demiryoluyla adeta ördük.  Bu güzel çalışmaları, medeniyetin en güzel çalışmalarından ülkemizin her yeri faydalandı. Şehrimiz 2002 öncesinde ölüm rampaları olarak bilinen bu karayolları güzergahından bugünlerde çok önemli hale geldi. Ben önceki bakanlarımıza şunu diyordum. Bakanım beş yıldızlı bir yol yaptınız ama şehrimizin girişi gecekondu gibi diyordum. Bugün beş yıldızlı yola yakışan bir köprülü kavşak ile şehrimizin standartlarımızı da hep birlikte yükseltiyoruz.

Hükümetimiz bundan sonraki sıkıntılarımızı da en kısa sürede bitirecektir. Bilecik için önemli olan Bakanımız da burada son noktaya koyacağına inanıyorum. Yenişehir-Bilecik yolunun da nihayete ermesi konusunda tüm çalışmalar, tüm hızıyla gidiyor. Bakanımız bugün bu konuya ilişkin son sözü de söyleyip , onunda bitişini müjdeleyip, yine böyle bir açılış ile onu da taçlandırmayı arzu ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim