İlimize atandığı günden itibaren hem çalışması olsun, hem de vatandaşlar ile diyaloğu olsun herkes tarafından takdir gören Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya  güvenlik ihbarı mı geldi?

Son zamanlarda Vali Kızılkaya’nın katıldığı tüm etkinliklerde polis kameraları tarafından çekim yapıldığı gözleniyor. Özel günlerin, kutlamaların yanı sıra Vali Kemal Kızılkaya’nın tüm katıldığı etkinliklerde polis kameralarının görüntü alması Vali Kızılkaya için güvenlik tehdidimi var sorusunu gündeme getirdi.

Nitekim önceki gün gerçekleşen Mor Mavi Anaokulu anasınıfı öğrencilerinin çilek ekme etkinliğinde bile polis kamerasının çekim yapması şaşırtıcı bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Pelitözü Gölpark’da açılışı yapılan Engelsiz Çocuk Parkı’nda da iki polis kamerasının katılımcıları çektiği görülmüştü. Dün gerçekleşen çocukların etkinliğinde de bir polis memurunun etkinliğe katılan herkesi polis kamerasıyla görüntülediği gözlemlendi.

Polis kamerası çekimi yapılmasını Vali Kızılkaya’mı istedi, yoksa İl Emniyet Müdürü’nün talimatı doğrultusunda mı bu uygulamanın yapıldığı ise merak edilirken, bu durum ise halkın Valisi olma yolunda devam ederken, çat kapı Bilecik esnafının çayını içmeye giden, her geçen gün kamuoyunun takdirini kazanan Vali Kızılkaya’ya güvenlik ihbarı mı alındı endişesini doğurdu.

Editör: TE Bilişim