TSO Başkanı Mehmet Ergün ve Meclis Üyeleri ile biraraya gelen Vali Kemal Kızılkaya, planlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Vali Kemal Kızılkaya, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ve İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte TSO’yu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında TSO ile birlikte Bilecik için hizmet noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Vali Kızılkaya, bu noktada TSO üyelerinin de OSB’lerde aktif görev alması gerektiğini ifade etti.

OSB’LER MASAYA YATIRILDI

OSB’leri de canlandırmak adına faaliyetler yürütüldüğünü dile getiren Vali Kızılkaya, 3. OSB’nin doğalgaz, elektrik, altyapı gibi sorunlarının çözüldüğünü, sadece su sorunu yaşandığını bunun için de sondaj çalışmalarının başladığını ifade etti. Vali Kızılkaya, bölgeye yakın bir yerde de gölet yapma projelerinin hayata geçirileceğini dile getirdi.

ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ ÖN PLANA ÇIKARTILMALI

Bilecik’in tanıtılması konusunda  özellikle turizm yönünün gelişmesi için yeni projelerin yapılması gerektiğini söyleyen Vali Kızılkaya, Şeyh Edebali Türbesi’nin ön plana çıkartılması gerektiğini vurguladı.

TSO BAŞKANI ERGÜN: “OSB’LERDE DAHA AKTİF OLACAĞIZ”

Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün de, ortak çalışmanın değerine vurgu yaparken, sanayici ve esnafların sorunlarının çözülmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Vali Kızılkaya’nın “OSB’lerde daha aktif olunmalı” sözü üzerine kendilerine daha önce bu teklifin yapıldığını belirten Ergün, TSO olarak OSB’lerde daha aktif yeralacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim