Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla Bilecik’in önemli bir trafik sorunu çözüme kavuştu. Atatürk Bulvarı’nda başlatılan trafik sağlıklılaştırma çalışmaları kapsamında cadde üzerinde araç parkına artık izin verilmeyeceği, duyuruldu.

Bilecik trafiğinin önemli sorunlarından biri haline gelen ve cadde üzerinde trafik akışını engelleyen park etmiş araçların meydana getirdiği sorunlar böylece giderilmiş olacak.

Konuyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek ve görüşlerini almak isteten Vali Dr. Kemal Kızılkaya cadde üzerinde yer alan esnafı ziyaret etti.

Alınan karardan dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaşlar teşekkürlerini iletti.

Şehir trafiğinin önemli sorunlarından birini ele aldıklarını belirten Vali Kızılkaya; “Bilecik’te son yıllarda önemli bir sorun haline gelen ana arterde tıkanıklığa neden olan parklanmayı kaldırarak trafiği rahatlatmayı düşünüyoruz. 11 Mayıs itibarıyla uygulamamız başlayacaktır. Böylece hem vatandaşlarımız hem de ambulans ve itfaiye gibi acil çağrı araçlarının da daha akıcı bir trafikte yol almalarını umuyoruz. Bu konuda tüm Bilecik’ li hemşehrilerimizin,  esnafımızın başta  trafik polislerimiz olmak üzere tüm görevlilerimize destek olmalarını, yardımcı olmalarını istiyoruz. ” dedi.

Editör: TE Bilişim