Vali Süleyman Elban, Pazaryeri ilçesi’nde faaliyet gösteren hayvancılık sektöründeki iş adamlarıyla bir araya geldi.

Kınık Köyü'ndeki toplantıda, Bilecik ve ilçelerinde arazi kaynaklarının dikkatli kullanılması gerektiğini belirten Vali Elban, karar verirken de verimin fazla olduğu yöne bakarak adım atılmasının doğru olacağını vurguladı.

Hepimiz gelip geçiciyiz ama bu yatırım burada baki kalacak diyen Vali Elban, ''Hazırlanan, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini inceledim. Bu işte ast olan paydaş konumundaki üreticinin, yatırım yapacak olan iş adamının düşüncesi. Yatırımcılar, ilimizi ve Pazaryeri ilçemizi bu tür yatırımlar için rantabl görürler mi?. Burada hep birlikte karar vermemiz gerekiyor. Burada bir yatırım yapacaksak, sonuç almak için birlikte çalışmaya başlayalım. Burada ortaya koyacağımız fikirler, bu alanın ve ilçemizin kaderi olacak. Hepimiz gelip geçiciyiz ama bu yatırım burada baki kalacak.'' dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da proje hakkında sunum yaptı.Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mefail Ateş, Gıda Tarım  ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile yatırımcıların katıldığı toplantı, talep ve görüşlerin sunulmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilişim