Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldır eğitim yapılmayan Şeyh Edebali Üniversitesi’nde yüz yüze eğitim heyecanı başlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Beydemir, ayrılığın sonuna gelindiğini müjdeledi.

Beydemir, ”Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldır ayrıyız. Üniversitenizi çok özlediğinizi biliyorum. Alınan önlemler doğrultusunda uzaktan eğitim yöntemi ile eğitimlerinizi aksatmadan devam ettirdik ve nihayet bu ayrılığın sonuna geldik.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılında “Yüz Yüze Eğitim” yapacak olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Ülkemizdeki vaka sayılarının halen çok yüksek olduğunu göz önünde bulundurarak dersleriniz başlamadan her birinize aşı olmanızı tavsiye ediyorum. Yaşadığımız sıkıntılı dönemin bir an evvel son bulması, toplumsal bağışıklığın kazanılması ve tekrar ayrılıkların yaşanmaması için lütfen aşılarınızı tamamlayınız. Unutmayın ki aşı olarak hem kendi sağlığınızı korumuş hem de üniversitemize, kentimize ve ülkemize karşı sorumlu davranmış olacaksınız.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak bizler tüm hazırlıklarımızı eksiksiz olarak tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde kampüsümüzde buluşmak üzere hepinize sağlıklı günler diliyor sevgilerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim