Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan üniversitenin Genel Sekreteri oldu. Prof. Dr. Cenk Karakurt, 2020 yılından bu yana yürüttüğü Genel Sekreterlik görevini, Rektör Yardımcılığı vazifesine atanmasının ardından Öğr. Gör. Özgür Özcan’a devretti.

Genel Sekreterlik Makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Prof. Dr. Mustafa Koyun, Genel Sekreter Yardımcısı Fakrullah Tohumcu, Hukuk Müşaviri Emine Temiz ve Daire Başkanları katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, makamların ve unvanların değişebileceği, asli gayenin ise devlet hizmeti ve bu hizmetlerin devamlılığının sağlanması olduğu vurgusu yaptı. Beydemir, Prof. Dr. Cenk Karakurt’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Özgür Özcan’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ailesi olarak bizler de Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cenk Karakurt ve Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Özgür Özcan’a yeni görevlerinde muvaffakiyetler dileriz.” Açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim