2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı "Ücretli Usta Öğretici Başvuruları" 01-31 Ağustos 2022tarihleri arasında yapılacaĞI duyuruldu. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda:

“01 Ağustos 2022 tarihinden itibaren -e yaygın sistemi üzerinden "Başvurular ve Usta Öğretici Başvuru" ekranı üzerinden yapılacaktır.

Başvuruların "ONAY İŞLEMİ" ise ilgili kurum yetkilileri tarafından; Başvurular/Usta Öğretici Başvuru Onay modülü üzerinden yapılacaktır.

Başvuruların onaylanması için istenilen evrak ve bilgilerin eksiksiz bir şekilde "-e YAYGIN" sistemine girilmesi gerekmektedir.

Eğitmenler; "-e YAYGIN Sistemine" -e DEVLET şifreleri ile giriş yapabileceklerdir.

"-e YAYGIN" sistemine belgelerinin tamamını yüklemeyen veya eksik yüklemiş olan eğitmenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayıp reddedilecektir.

Kurumumuza Usta Öğreticilik başvurusunda bulunan eğitmenlerin; başvuru durumlarını (ONAYLANDI/REDDEDİLDİ) "E YAYGIN" sistemi üzerinden kontrol etmeleri gerekmektedir.

Halk Eğitimi Merkezlerinde Çalışılan Süreler Hizmet Döküm Çizelgesinde Yer Alan Bilgilere Göre "İş Deneyimi Bilgileri" Bölümüne Yıl Yıl olacak şekilde İşlenmelidir.

*** İlgili eğitmenlere önemle DUYURULUR!!!

Başvuru sahiplerinin kurumumuza gelmelerine gerek kalmadan sistem üzerinden online olarak başvuruları kabul edilecek olup belgelerin aslı ve fotokopileri telli naylon dosya içerisinde 31 Ağustos 2022 tarihine kadar kurumumuza teslim edilecektir.

KURSLARDA GÖREVLENDİRİLECEKLERİN, GÖREVLENDİRME AŞAMASINDA İSTENECEK BELGELER

1) NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

2) 1 ADET FOTOĞRAF (SON 6 AYDA ÇEKİLMİŞ)

3) ÖĞRENİM BELGESİ ASLI VE FOTOKOPİSİ

4) ALANINIZDAKİ İŞ/HİZMET DENEYİMİ BELGELERİ (E-DEVLET BARKODLU SGK DÖKÜMÜ - GÜN HESAPLANMIŞ)

5) PEDAGOJİK FORMASYON BELGESİ ASLI VE FOTOKOPİSİ

6) ORYANTASYON EĞİTİM BELGESİ (PEDAGOJİK FORMASYONU OLMAYANLAR İÇİN)

7) USTALIK, USTA ÖĞRETİCİLİK, 4. SEVİYE KURS BİTİRME BELGESİ, 4. SEVİYE MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ, 2.KADEME ANTRENÖRLÜK BELGESİ ASLI VE FOTOKOPİSİ

8) EMEKLİLER İÇİN EMEKLİLİĞE DAİR BELGE

9) HERHANGİ BİR KURUMDA KADROLU ÇALIŞANLAR İÇİN GÖREV BELGESİ VE KURSLARDA GÖREV ALMASINDA SAKINCA OLMADIĞINA DAİR YAZILI BELGE

10)İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BELGESİ

11) ADLİ SİCİL KAYDI

12) SAĞLIK RAPORU”

Editör: TE Bilişim