CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, parti binasında yaptığı basın açıklamasında gazetecilerin Semih Şahin’in yaptığı basın açıklamasında İl Başkanı Metin Yaşar ve Vekil Yaşar Tüzün’e meydan okuması ve canlı yayında basın açıklamasına davet etmesine dair sordukları soruya verdiği cevapta partisinden yüz kızartıcı suçla ihraç edilenler ile yan yana bile gelmeyeceğini söyledi.

Yaşar Tüzün, “partisinden yüz kızartıcı suç ile ihraç edilenler ile yan yana bile gelmem, aklansın gelsin öyle muhatap olurum. Sen çık sosyal medyada yalan hesaplarla yalan açıklamalar yapılanlarla meydana çık hesaplaş dedi” dedi.

Tüzün, “hodri meydan gelsin çıksın karşıma diyor. Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu tarafından yüz kızartıcı suçtan partiden ihraç edilmiş bir insan ile ben yan yana gelmeyi zül sayarım bu kadar basit. İhraç edilmiş adam, aklansın, hukuki yönden, idari yönden, Yüksek Disiplin Kurulu’nun kararı mahkemeye taşınır, gelsin kamuoyunda nerede istiyorsa o şekilde konuşuruz ama kararı beklemeden, hodri meydan, çık karşıma, kardeşim sen beni çağıracağına, sosyal medyada yalan hesaplar kurup, yalan açıklamalar yapan kişileri bulup onlarla meydana çık. O isimlerin kimler olduğunu biliyorsunuz söylememe gerek yok, onlarla yüzleşsin” dedi.

Editör: TE Bilişim