Osmaneli TT Gelişim Okulu Güz Dönemi futbol dersleri başlıyor.

Osmaneli’nin yetiştirmiş olduğu genç isimlerden Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Tarıcan Turgut’un eğitiminde gerçekleşecek olan Futbol Dersleri 2 Ekim de başlıyor.

Osmaneli’nin en donanımlı sahalarından birisi olan Lefke Arena’da verilecek olan eğitimlere,2008-2015 yaş grupları katılım sağlayabilecek. Oses Çiğköfte Şubesi Osmaneli şubesinde kayıtların alınacağı belirtilirken, TT Gelişim Okulu Futbol Derslerine ilişkin kurumdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yıllardır içinde olduğumuz, eğitimini aldığımız ve iş tecrübesine sahip olduğumuz futbolun seyrini, Osmaneli’de değiştirmeye geliyoruz.

Bedensel ve zihinsel gelişimi en önde tutan bir felsefe benimseyerek markalaşma adına çıkmış olduğumuz bu yolda, gelişiminize katkı sağlamak ve performansınızı daha üst seviyelere çıkarmak için sizleri çalışmalarımıza bekliyoruz..

1-5 Ekim arasında başlayacak olan “Güz Dönemi” TT Gelişim Okulu futbol derslerinde eğlence, sosyalleşme, gelişim, eğitim ve öğretim çalışmalarının hepsi değerli öğrencilerimizin hizmetinde.”

TT GELİŞİM OKULU

Telefon: 0542 799 9187

Editör: TE Bilişim