Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yüksel Gökçedağ ve Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil İnce, Meclis Üyesi Cafer Elmas ve Disiplin Kurulu Üyesi Harun Öztürk katıldı.

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’yı ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ü Meclis’teki makamlarında ziyaret eden Heyet, Tüzün’e ve Yağcı’ya özel yapım tespih hediye etti.

TSO Başkanı Mehmet Ergün, gerçekleşen ziyarette, seçim sürecinin artık bittiğini ve Bilecik’e hizmet anlamında başta hemşerimiz Bakan Fatih Dönmez olmak üzere Bilecik Vekilleri, Vali, Belediye Başkanı ile birlikte TSO çatısı altında hizmet yarışında olacaklarını, bu kapsamda Vekillerin de desteğine ihtiyacı olduğunu atardı. 

Tüzün: “Her türlü göreve hazırız“

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, TSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni seçilen Başkan ve Yönetimi ile Meclis üyelerini tebrik etti.

TSO’nun bir il için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna değinen Tüzün, Bilecik için TSO çatısı altında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yağcı: “Nerede durmamızı söyleyin yeter”

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı da, TSO heyetini makamında ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini iletirken,  Milletvekili olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını belirtti. Yağcı, bu kapsamda nerede durmalarını söylemelerinin yeterli olacağını da aktardı.

“Önümüzden yürüyün derseniz önünüzde, yanımızda durun derseniz yanınızda, arkamızda kalın derseniz arkanızda olacağız” diyen Yağcı, önemli olanın Bilecik’e güzel hizmetlerin yapılması anlamında projelerin faaliyete geçmesi olduğunu belirtti.

TSO Heyeti vekiller ile birlikte gündeme dair görüş alışverişinin ardından Meclis’i gezerek ziyareti hatıra fotoğrafları ile sonlandırdı.

 

Editör: TE Bilişim