Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, İstanbul Mermer İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı ve İlimizde faaliyet gösteren Natura Mermer Madencilik San.ve Tic. A.Ş. firma Sahibi Rüstem Çetinkaya’ yı işyerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, ziyarette öncelikle, İstanbul Mermer İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinden dolayı Rüstem Çetinkaya’ yı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan görüşmede Başkan Keskin, Oda faaliyetleri-Projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Çetinkaya’ ya modern yatırımlar gerçekleştirerek İlimiz ekonomisine ve istihdama sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sohbet esnasında karşılıklı olarak sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

İstanbul Mermer İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya nazik ziyaretlerinden dolayı Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’e teşekkür ederek, daima kalıcı ve işlevsel olarak işbirliğine açık olduklarını sözlerinde belirtti.

Editör: TE Bilişim