Eğitimli ve deneyimli insan gücünü istihdam etmek; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkân tanıyarak iş birliği ve dayanışmanın olduğu huzurlu bir çalışma ortamı yaratmaya odaklanan Porland, SGK’dan aldığı teşekkür belgeleriyle başarısını birçok dalda tescilledi.

Çalışanlarına birey olarak değer veren, sektörünün lider ve saygın firması Porland, bin 500 kişilik kadrosuyla büyümeye devam ediyor. Değer yaratan insan kaynakları stratejisiyle iş hayatındaki sorumluluklarını da başarılı bir şekilde yerine getiren Porland, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Bilecik ilinde “En Çok Sigortalı Çalıştıran”, “En Çok Engelli Sigortalı Çalıştıran”, “En Çok Kadın İstihdamı”, “En Çok Prim Ödeyen” şirket olarak dört dalda ödüle layık görüldü.

 “Porland olarak birçok alanda sorumluluk üstleniyoruz”

Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürlüğü tarafından verilen ödüllere yönelik düşüncelerini dile getiren Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu; ‘‘Porland olarak çalışanlarımızın mevcut yeterliliklerini planlı bir şekilde geliştirerek onları daha fazla sorumluluk gerektiren görevlere hazırlamak temel prensiplerimiz arasında yer alıyor. Bin 500 kişilik büyük ailemizle sadece üretim alanında değil; iş yapış şeklimizde, engelli bireylere bakışımızda, kadınlara olan tutumumuzda da sorumluluk üstleniyoruz. Türkiye’nin üretimine, istihdama ve ihracata katkı sağlayarak ülkemizin kalkınmasında rol oynuyoruz. Bu doğrultuda Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen teşekkür belgeleri ile başarımızı taçlandırıyoruz’’ dedi.

Editör: TE Bilişim