CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın önceki gece cep telefonundan gülerek attığı Story ilginç bulunurken, o gün kendisi hakkında çıkış yapan Belediye Başkanı Semih Şahin’e gönderme olarak  ve son gülen iyi güler olarak algılandı.

Bilindiği gibi, önceki gün basın açıklaması yapan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kendisinin CHP Genel Merkezi tarafından yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine ilişkin gazetecilerin sorularına kaçamak cevap verirken, ihraç edilmesi durumunda istifa etmeyeceğini, kendisini 16 bin kişinin seçtiğini, “İl Başkanı istedi diye Başkan olmadım ki” çıkışı ise şaşkınlık yaratmıştı.

İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek “Başkan Semih Şahin’in yanındayız” mesajı veren CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın ise Semih Şahin’in bu çıkışı karşında ne gibi bir açıklama yapacağı merak edilirken, akşam saatlerinde İl Başkanı Yaşar’ın cep telefonundan gülerek story paylaşımı geldi.

Bu da siyasi kulislerde “son gülen iyi güler” mesajı olarak algılandı. İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın Başkan Şahin’in “ben İl Başkanı istedi diye Başkan olmadım ki” çıkışı hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı ise halen merak konusu.

Editör: TE Bilişim