Söğüt Belediyesi kendine ait bir binayı, sponsorların desteğiyle tam donanımlı bir şekilde yenileyerek Söğütspor'a tahsis etti. İçerisinde 20 futbolcunun da kalacağı şekilde tertip edilen bina büyük bir konfor sunuyor.

dinlenme ve toplantı salonunun yanında mutfağı da bulunan bina ile ilgili Söğüt Spor’a ait sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşıldı. Yapılan açıklamada, "20 kişi kapasiteli yeni tesis binamız kullanıma hazırdır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" yazısıyla tanıttı. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve ilçedeki sporseverlerin destekleriyle kulübe tahsis edilen binayı Söğütlüler çok beğendi” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi olan Bilecik 1969 Spor Kulübü futbolcuları tesis olmaması nedeniyle pansiyonda kalırken, maddi imkansızlıklardan dolayı sokakta kalmaları an meselesi. Bilecikli sporseverler Bilecik Belediyesinden böyle bir tesis yapmasını istedi.

"Bilecikspor'u küçümseyenlere, yok sayanlara yuh olsun"
Bilecikspor'un geçmiş dönem başkanı İsmail Cinoğlu, Söğütspor'un yeni kulüp binasının resmini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Söğütspor'u tebrik ediyorum yeni tesisleri emeği geçen herkesi. Koskoca vilayet yazıklar olsun, 50 senedir taş üstüne taş koymadınız. Bürokrat, siyasetçi, Bilecikspor'u küçümseyenlere, yok sayanlara yuh olsun" dedi.

Editör: TE Bilişim