Karantina süresi sona eren Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Sizlere de tavsiyem aman kurallara uyalım. Allah kimseye nasip etmesin. Sağlığın ve özgürlüğün kıymetini karantinada olanlar çok daha iyi bilirler.” vurgusunu yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda Covid-19 testi pozitif çıkan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda,"Test sonucumun bugün itibarıyla pozitif çıktığını öğrendim. Sağlık kuruluşlarımızca gerekli tetkik ve tedavime başlanmış olup bu süreçte Pazaryeri ilçem için yapacağım çalışmalarımı evimden sürdüreceğimi bildirmek isterim. Her zaman olduğu gibi çekinmeden arayabilirsiniz. Hastalığın yaygınlaştığı bu dönemde lütfen tedbirler konusunda özen gösterelim. Sağlık durumum gayet iyi durumdadır. Çevreme zararım olmaması adına 10 gün süreyle karantinada olup kendimi izole edeceğim. Benimle birlikte pozitif olan anacığıma dualarınızı bekler saygılar sunarım.” demişti.

“Sağlığın ve özgürlüğün kıymetini karantinada olanlar çok daha iyi bilirler”

Karantinadan sağlıklı bir şekilde çıkan ve görevine döneceğini söyleyen Pazaryeri’nin sevilen, sayılan Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Dostlarım Covid-19 hastalığı karantina sürecini bu gün itibariyle tamamlamış bulunuyorum. Çok şükür annem benden önce geçirdi.İkimizde sağlıklıyız.Tabi bu hastalığı yeniden yaşamayacağımız anlamına gelmediği için daha çok tedbirli olacağız. Sizlere de tavsiyem aman kurallara uyalım. Allah kimseye nasip etmesin. Sağlığın ve özgürlüğün kıymetini karantinada olanlar çok daha iyi bilirler. Salgın nedeniyle vefat eden Pazaryerili hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm merhumlara Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hastanelerde, evlerinde iyileşmeyi bekleyen tüm hastalara da acil şifalar diliyorum. Evden çalıştık kusurumuz olduysa affola. Yarından itibaren Pazaryerili hemşerilerimin de desteği ile işimizin başındayız evelallah. Başhekimimiz Merve Çetin’e ve yorulmadan, bıkmadan takip eden her durumda imdadımıza koşan aile hekimimiz Nilhan Filizli’ye ve Pazaryeri ilçe hastanesinin tüm personeline;börekler,çörekler yollayan arkadaşlarıma ,karantina sürecinde arayarak, mesaj yazarak, sosyal paylaşım sitelerinde geçmiş olsun dileklerinde bulunan 7’den 70’e herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Güzel insanlar biriktirmişiz vesselam.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim