Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’in kızı Çiğdem ile ilimizin önemli esnaflarından İsmail Yıldırım’ın oğlu Ahmet Mert muhteşem düğün merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

Pelitözü Gölpark Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreni siyaset-bürokrasi-sanayiciyi bir araya getirirken katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi. Covid-19 tedbirleri kapsamında Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Semih Şahin kıyarken, şahitler ise Milletvekilleri Selim Yağcı ile Yaşar Tüzün,Vali Bilal Şentürk,Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak,AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk oldular.

Düğün törenine Sinop’tan gelen davul-zurna ekibi damga vururken, Keskin ve Yıldırım aileleri konuklar ile tek tek ilgilendi.

Düğüne Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra sanayicilerde katıldı.

DÜĞÜN YERİ ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Genç çiftin mutlulukları gözlerine yansırken, diğer yandan da birçok kurum ve kuruluştan düğün törenine kutlama mesajı ve çelenk gönderildi ve Gölpark Düğün Salonu adeta çiçek bahçesine döndü. Katılımcılar halk oyunları eşliğinde genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Yarın Gazetesi olarak Çiğdem ve Mert’e ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: TE Bilişim