Bilecik’te 2016 yılından beri SGK il Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Adem Bedir,Ankara SGK İl Müdürlüğü’nde görevlendirildi.

İlimizde göreve geldiği günden bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Müdür Bedir’in Ankara SGK İl Müdürlüğü’nde Araştırmacı olarak görevlendirdiği öğrenildi.

Adem Bedir kimdir?

Erzurum İli Narman ilçesi 01.02.1977 tarihinde doğdu. İlkokulu Alabalık Köyü, orta ve lise öğrenimini Oltu İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra 1999 yılı Erzincan İlahiyat Meslek Yüksek Okulundan, 2005 yılında da Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2001 yılında SSK İstanbul Fatih Sigorta Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. Daha sonra İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde Sosyal Güvenlik Kontrol Memuru, Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde Sosyal Güvenlik Denetmeni, İnegöl Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü, Osmangazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü görevlerinde bulundu. Son olarak 25.10.2016 tarihinde Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili olarak atanmıştır.10.08.2017 tarihinde ise asaleten ataması yapılmış olup halen İl Müdürü olarak görevine devam etmekteyken son olarak Ankara SGK İl Müdürlüğü’nde görevlendirildi.

İşletmeden yüksek lisansı tamamlamış olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim