CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün açıklamalarının ardından Semih Şahin’den sosyal medyadan  cevap geldi ve “artık susuyorum” dedi.

Semih Şahin, sosyal medyadan yaptığı hatta bazen gece yazıp sabah sildiği paylaşımlar ve geçtiğimiz günlerde CHP’den ihraç edilmesinin hemen ertesi günü gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ve İl Başkanı Metim Yaşar’ı ağır eleştirerek meydan okumuştu.

Bu gelişmelerin ardından önceki gün CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, parti binasında yaptığı basın açıklamasında video ve belgeleri basın ile paylaşarak Semih Şahin’in cevaplaması için 11 soru sormuştu.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün açıklamalarının ardından Semih Şahin’den sosyal medya hesabından cevap geldi.

Semih Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “partiye daha çok zarar vermemeleri için artık susuyorum” ifadesini kullandı.

Semih Şahin, bahse konu sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İl binasındaki basın toplantısını izledim. İçim sızladı. Bir kişinin kişisel ikbali için yanına dizdiği il, ilçe başkanlarını dekor yapıp mahalle ağzıyla beni eleştirmeye çabaladığını gördüm. Partiye bunların daha çok zarar vermemeleri için artık susuyorum.”

Partisinden ihraç edilen Semih Şahin’in bu paylaşımı ise partisine zarar vermesini düşünmesinin yanı sıra Tüzün’ün sorduğu sorulara  cevap veremeyeceği için susmayı tercih ettiği ve “elleri havaya kaldırdı” yorumlarını beraberinde getirdi.

Editör: TE Bilişim