AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI, TBMM İÇİŞLERİ KOMİSYON ÜYESİ, KURULUŞ DİRİLİŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI’NIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI.

Değerli Hemşehrilerim;
Yaptığımız ibadetlerle manevi huzurun yaşandığı, rahmet ve bağışlanma ayı Ramazan’ın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bugüne kadar önümüze çıkan sorunların üstesinden gelmeyi nasıl başardıysak, önümüzdeki dönemde de meselelerimizi Allah'ın yardımı ve milletimizin dirayeti sayesinde çözeceğiz. Türkiye'ye inanan, Türk milletine ram olan, istiklalimize ve istikbalimize güvenen herkesle, bütünüyle birlikte 2023 hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Devlet ve hükümet olarak, tüm imkanlarımızla yanınızda yer alacağımızdan şüpheniz olmasın.
Ramazan Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına şükranlarımı ifade ediyorum.
Saygıdeğer Bilecik Halkımız başta olmak üzere Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan hep birlikte sağlık ve esenlik dolu bir bayram geçirmemizi niyaz ediyorum.

Editör: TE Bilişim