Bilecik Merkez Cumhuriyet Mahallesi Rasimbey Caddesi Şehitler Parkı önünde bir kişiye 10 kişinin saldırdığı ve linç girişiminde bulunduğu güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay anında darp edilen kişinin bir kişi tarafından yerde boğazına basılı şekilde etkisiz hale getirildiği, bir başka kişi tarafından kafasına tekme atıldığı ve bayıltana kadar dövüldükten sonra yaklaşık 10 kişinin ellerini kollarını sallayarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Kavganın nedeni henüz bilinmezken olaya karışan 10 kişinin ve dayak yiyen kişinin ise kimlikleri bilinmiyor. Dayak yiyen kişinin yerde hareketsiz halde kaldığı hatta bayıldığı gözlenirken, olay anının tüm görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Şehrin göbeğinde 10 kişi tarafından bir kişiye linç girişimi yapılmasına karşılık etrafta hiçbir polis ve bekçinin de bulunmaması düşündürücü bulundu.

Dayak yiyen kişinin vücudunda kırıklar olduğu ve darp raporu aldığı gelen iddialar arasında yerini aldı. Bu olaya karışan kişilerin ise yakalanıp yakalanmadığı henüz bilinmiyor.

İl Emniyet Müdürü’nün görevini yapan gazetecileri tehdit edeceğine, ilin asayişini sağlamasını hatırlatarak linç girişimine kalkan kişiler hakkında bir işlem yapılıp yapılmadığı ve olay ile ilgili basına bir bilgi verilip verilemeyeceği de merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim