Ramazan Bayramı’nda Valilikte tüm Bilecik’in protokolünü ağırlayan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, bayram bitmesine rağmen önemli konuklarını ağırlıyor. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Bedirhan Yağmur ve Erkan Yağmur Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

Çat kapı Bilecik Valiliğine gelen iki meraklı öğrenci görevlilere “Vali amcayla bayramlaşmaya geldik” demeleri üzerine Vali Kızılkaya, öğrencileri makamında ağırlayarak bayram şekeri ve hediyesi takdim etti.

Renkli anların yaşandığı ziyarette öğrencilerin utangaç davranışları ve Vali Kızılkaya’nın samimi tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Öğrencilerle makamında bir süre sohbet ederek medeni cesaretlerinden ötürü tebrik eden Vali Kızılkaya, öğrencileri uğurlarken ailelerine selamlarını ileterek trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Kızılkaya, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Bedirhan ve Erkan’ın ziyaretine ilişkin yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi, “ Bizde bayram bitse de bayramlaşma bitmez. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerimizden, Bedirhan ve Erkan okul çıkışı bayramlaşmak için ziyaretime geldiler. Biraz sohbet ettik, dersleri fena değilmiş. Yavrularımızın maşallahı var.”

Editör: TE Bilişim