Osmanelı için büyük katkıları olduğu bilinen, Prof. Dr. Halil Koyuncu Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

Osmaneli Belediyesi gerçekleşen ziyarete ilişkin yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerimizin restorasyon projesinde büyük emeği olan, Prof. Dr. Halil Koyuncu, Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti. İlçemizde Kadın Girişimciler Kooperatifi, Gençlik ve Spor Merkezimizi ziyaret eden değerli Hocamız yeni projelerimizde belediyemize destek olacak.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Brakial Pleksus, Soğuk Algınlığı, Yumuşak Doku Romatizmaları alanlarında ve Fizik tedavi, Ortopedik rehabilitasyon, Prp tedavisi hastalıkların uzmanlık alanında Türkiye ve Dünya’da önemli yere sahip Hocamız ziyaretleri ile ilçemizi onurlandırdı.

Profesör Doktor Halil Koyuncu hocamızın kariyeri;2015 İstanbul Üniversitesi Bap Üyeliği · 2015 İ. Ü. Rektörlüğü Senato Üyeliği · 2015 İ. Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı.Halen Acıbadem Sağlık Kurumları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında hizmet veren değerli Hocamız mayıs ayı içinde gençlerimizle Osmaneli’ de konuşmacı olarak bir araya gelecek.”

Editör: TE Bilişim