Tarım Kredi Kooperatifleri eski Genel Müdürü aynı zamanda Bilecik eski Milletvekili Fahrettin ve Nurten Poyraz’ın oğulları Yusuf Hilmi ile Abdullah ve Melek Eroğlu’nun kızları Kübra, dünya evine girerken, Poyraz ve Eroğlu ailelerini sevenleri yalnız bırakmadı.

Ankara Altındağ Kültür Sarayı’nda gerçekleşen görkemli düğüne; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Tarım Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Sayıştay Daire Başkan ve Üyeleri, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Bozüyük eski Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti eski İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas katılım sağladılar.

22., 23. ve 24'üncü dönem AK Parti Bilecik Milletvekilliği ve Tarım Kredi Kooperatifleri eski Genel Müdürlüğü görevi de yapan Fahrettin Poyraz, davetlileri kapıda karşılarken, genç çiftin nikah şahitliğini üst düzey siyasetçiler yaptılar. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreni Kur’an-ı Kerim okunması, Tasavvuf Müziği sunumu ve hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.


 

Editör: TE Bilişim