Dört gözle beklenen yazın gelmesiyle, evlerimize ve sofralarımıza da renk ve coşku geldi.  Porland, yazı yaz yapan, masa başında uzun sohbetlere bol kahkahalara eşlik edecek yaza özel koleksiyonlarını indirim fırsatlarıyla sunuyor. Yaz fırsatları Porland mağazalarında sunum severleri bekliyor.

Porland, estetik ve zarafeti, şıklığın çarpıcı detaylarıyla birleştiren indirimli koleksiyonları ile yaz sofralarında rengarenk rüzgarlar estirmeye hazırlanıyor. Doğa, deniz ve yaz temalı Marin Blue, Botanical, Exotic, Africa, Cosmos, Green serileriyle yazın sıcak enerjisini yaşam alanlarına taşıyor.

Denizin ferahlığını sofranızda hissedin

Denizin ve deniz canlılarının ritminden esinlenerek tasarlanan Porland’ın Marın Blue koleksiyonu, sofralara huzuru ve canlılığı getiriyor. Ahtapot, yengeç, deniz anası, istakoz ve balıkların uyumu farklı desenlerle hayat bulurken, mavinin rahatlatan tonu yaşam alanınıza ferahlık katıyor. Kırlardaki yabani çiçeklerin bir araya gelmesiyle oluşan zarif desenler, Porland’ın en yeni formundaki tabaklarında hayat buluyor. Botanical koleksiyonundaa yer alan menekşe, lavanta, kelebek gibi desenler, sofralarınızda adeta bir doğa şöleni yaşatıyor.

Yıldızlar, samanyolu, güneş gibi tüm gök cisimleri ve gökyüzü olaylarından etkilenerek tasarlanan Cosmos, 6 farklı desen ve renk, sır üstü baskılama tekniği ile zamansızlığı sofralara taşıyor.

Yazın sıcak enerjisi Porland’da

Tropik temasının enerjisini bütün yaz sofralara taşıyacak olan Exotic koleksiyonu, sunumlarınıza zevk ve ayrıcalık katıyor. Bunun yanı sıra Afrika’nın büyülü dünyasındaki hayvan ve bitki desenleri sofralarınızı renklendiriyor. Afrika koleksiyonunda yer alan ve doğanın geometrik şekillerinden esinlenerek tasarlanan ürünlerdeki renk paleti de oldukça zengin. Yeşil, pembe ve gri tonlarının altın yaldızla birleşiminden doğan bu renkli seri, Porland’ın özel reçetesi olan Alumilite Porselen’den kalitesi ile birleşiyor.  Doğayı ve doğallığı seven, yeşilin hâkim olduğu her yerde huzur bulanların tercihi olan Green Koleksiyonu, çiçek desenleriyle ruhunuza dokunuyor.

En özel yaz  sofralarına ilham oluyor

Porland’ın zarif tasarımları arasında her kullanıcı için özel bir koleksiyon seçeneği yer alıyor.

Geniş ürün gamı ile her zevke ve her bütçeye hitap eden serileri,  hem online hem de mağazalarda indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Farklı renk kombinleriyle her zevke hitap eden tasarımlar, en özel yaz  sofralarının ilham kaynağı oluyor.

Porland’ın yaza özel koleksiyonlarını görmek ve indirim fırsatlarından yararlanmak için Porland mağazalarını ve www.porland.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Porland Hakkında:

1976’da yaşam alanlarını güzelleştirmek arzusuyla açılan mütevazı bir züccaciye mağazasından günümüze aynı tutkuyla gelen, porselen üretiminde sektör devi Porland, doğadan aldığı ilhamla en saf materyalleri en estetik formlarda tasarlamaktadır. Bilecik’te 300 bin metrekare, Gebze’de 10 bin metrekare alana sahip üretim tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim yapan Porland, üretiminin yüzde 65’ini ihraç etmektedir. Yurt içindeki 32 mağazası, 200’ü aşkın satış noktasının yanı sıra Porland; 4 kıtada, 30’dan fazla ülkede, 20 bini aşkın ürün çeşidiyle gerek gastronomi gerekse ev kesiminin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. 2019 yılında, Amerika’da IHA Fuarı’nın düzenlediği GIA (Global Innovation Awards) ödül törenine katılan Porland, Global Honoree 2019 ödülünün sahibi oldu.

Editör: TE Bilişim