Daha yaşanabilir bir dünya ve daha sürdürülebilir bir mutfak için sosyal sorumluluk çalışmaları ile öne çıkan Porland, son olarak ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile muhteşem yemek tariflerinden oluşan bir video serisi başlattı. Mehmet Yalçınkaya’nın her hafta Cuma günleri Porland Atölye’ye konuk olacağı seride,  lezzetli ve sağlıklı 12 tarif yer alacak.

Atıkları azaltmayı, geri dönüşüm oranını artırmayı, doğal kaynakların kullanımını en aza indirmeyi misyon edinen Porland, mutfakta da sürdürülebilir anlayışı artırmaya dikkat çekiyor. Bu kapsamda fark yaratan çalışmalarıyla öne çıkan marka, Porland Atölye ile Yemek Tarifleri isimli, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile Youtube platformunda yayınlanacak 12 tariften oluşan bir video serisi başlattı. Her hafta yeni bir tarifin yayınlandığı seride, mevsimin en özel sebze ve meyveleriyle hazırlanacak olan imza tarifler izleyicilerle buluşuyor. İçerikler, Porland tasarımlarının yer aldığı harika sunumlar eşliğinde hem göze hem de damağa hitap etmeyi amaçlıyor. Porland, her hafta; az tüketilen sebzeler ve malzemelerle yapılan yemekler, sıcak yapılıp soğuk sunulan ürünlerle bilinçli tüketim konusunda farkındalık yaratmaya devam edecek.  

Yaratıcı yemekler ve sürpriz eşleşmeler bir arada

Her Cuma yeni videoların yayınlanacağı proje kapsamında Mehmet Yalçınkaya, birbirinden lezzetli tarifler vermenin yanı sıra en çok tükettiğiniz besinlerle yapabileceğiniz yaratıcı yemekleri ve sürpriz eşleşmeleri anlatacak. Tavuklu Mantarlı Humus, Türk Kahveli Helva Sufle gibi birbirinden enfes ve farklı lezzetleri bulabileceğiniz, mevsimlik ürünlerden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz konusunda aydınlatacak seri bir tık uzağınızda olacak. 

Ünlü şefin eğlenceli anlatımıyla hazırlanan Mehmet Yalçınkaya’dan “Siyah Üzümlü ve Çağlalı Enginar”, “Fırında Karnabahar” ve “Soğanlama” tariflerinin yer aldığı ilk üç bölüm yayınlandı. Tariflerin detaylarına ulaşmak için Porland’ın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Şef Mehmet Yalçınkaya, her hafta yepyeni tarifleri ve özel reçeteleriyle Porland Atölye’de sizlerle olacak.

Editör: TE Bilişim