0 bini aşkın ürün çeşidini 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye ulaştıran Porland, 19-20 Kasım’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldı.

Dünya trendlerini kendine özgü modern tasarımlarıyla sunan Porland, dünya gastronomi etkinlikleri içerisinde ilk 4. sırada yer alan 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldı.  Porland, 19-20 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte  gastronomi dünyasının önemli oyuncularıyla bir araya geldi.  “Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik” temasını sahiplenen Gastromasa;  Gastromasa Bar, Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality olarak 4 yeni konsepti ile Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini üstlendi.

Fark yaratan koleksiyonlarını sergiledi

Gastronomi alanında birçok mutfağa hitap eden Porland, dünya gastronomisinin en önemli kongrelerinden olan fuarda, doğadan ilham alınarak tasarlanan ve mutluluğun kaynağını yansıtan Lykke, yaşamdaki kusurlardan ve desen farklarından  gelen güzelliği vurgulayan Seasons, rölyefleri melodik bir ritimle tasarlanan özgün ve seçkin bir seri olan Nirvana, modern ve dinamik bir atmosfer yaratmak için kremsi beyaz rengin uygulandığı Line, şık davet sofralarının altın ışıltısı Chopin, buzulların ferahlatıcı maviliğini ve kusursuz estetiğini sofralara taşıyan Ethos Frost,  renk ve tasarımı ile sofralarınıza başka bir hava katan Ethos İris,  buz kristallerinin yeryüzüne düşerken oluşturduğu büyülü etkiyi  yaşatan Blizzard koleksiyonlarını sergiledi.

Sürdürülebilir tasarımlarıyla öne çıktı

Porland, “Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik” temasını sahiplenen Gastromasa’da birbirinden özel serilerinin yanı sıra yaklaşık 150 ton renkli porselen kırığını geri dönüştürerek ürettiği yeni Re-Gen serisini de ziyaretçilerle buluşturdu. Katılımcılardan yoğun ilgi gören seri  ile dünyada bir ilke imza atan Porland; yüzde 100 geri dönüştürülmüş ve vegan ürünleriyle alanında fark yaratıyor.

Editör: TE Bilişim