Bilecik'te bir sokak üzerinde yan yana park halindeki 11 aracın dün gece lastikleri kesildi. C.B. isimli alkollüa olduğu bilgisine ulaşılan şahıs gece saatlerinde araçların lastiklerini kesti, görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Sabah araçlarına binmek için gelen sürücüler olay karşısında şok oldu. 

  Alınan bilgilere göre; Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi Hamam Sokak üzerinde yan yana park halindeki araçların sahipleri sabah işe gitmek için araçlarına gitti. Araçlarını gören sürücüler şok geçirdi. Araçların bazıların ön bazıların arka lastikleri patlamış halde bulan sürücüler durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polisa ekipleri yaptıkları incelemede lastiklerin kesici bir aletle patlatıldığı gözlemledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipleri şüpheliyi yakaladılar.

  " Gece ne olduğu belirsiz kişiler geliyor bağırıyor çağırıyor, garip garip hareketler"

  Araç sahiplerinden Murat Sarı, kendisinin bir lastiğin kesildiğini bir tanesinin de darbe aldığı söyleyerek, "Buraya da bıçağı saplamış ama patlatamamış lastiği. Aldığımız bilgiye göre 11 tane aracın lastiğini doğramışlar. Benim aracım bu. Sabahleyin işe gittim. Bir telefon geldi. Dediler, lastiği patlatmışlar. Geldik, durum belli. Sokakta bir düzensizlik var. Gece ne olduğu belirsiz kişiler geliyor bağırıyor çağırıyor, garip garip hareketler. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim" dedi.

Editör: TE Bilişim