Geçirdiği trafik kazası sonrası belinde kırık oluşan Pazaryeri Belediye Başkanı Tekin’i hasta yatağı bile durduramadı. Başkan Tekin, ilçede yıllar sonra yapılan panayır heyecanına dayanamayarak sedyesiyle birlikte panayır alanını dolaştı.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, geçtiğimiz günlerde belediye meseleleri ile ilgilenmek amacıyla İstanbul’a gitmiş ve burada trafik kazası geçirmişti. Kaza sonrası belinde kırık oluşan Belediye Başkanı Tekin, evinde istirahata çekilse de ilçede yapılan faaliyetlerin yakından takipçisi oldu.

Kırık beline rağmen yıllar sonra ilçede yapılan panayırın heyecanına dayanamayan Başkan Tekin, panayırın son gecesi zabıta ve itfaiye personelinin yardımıyla sedye üzerinde panayır alanına geldi.

Sedyesiyle ilçedeki panayırı gezen Başkan Tekin,  “İlçemizde uzun zamandır böyle bir panayır yapılmıyordu. Bunun için büyük bir uğraş verdik. Bu, kısa sürede planlayıp hayata geçirdiğimiz bir eylemdi. Gördük ki vatandaşta esnafta çok memnun ilçemizde 5 gün süreyle güzel bir hareketlilik yaşandı. İnşallah panayır etkinliğini geleneksel hale getirip gelecek yıl daha büyük bir şekilde yapacağız. Rahatsızlığım sebebiyle sosyal medyadan, telefonla ve gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim.” dedi.

Halkın yoğun sevgi ve ilgi gösterdiği Başkan Tekin, panayırda vatandaşları ve esnafı selamladı.

Editör: TE Bilişim