Özel Bozüyük Sınav Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri “Kardeş Okul” Projeleri kapsamında Kandilli Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, okulun toplam 58 Öğrencisine kışlık kaban ve bot hediye ettiler.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ve Şube Müdürü Ömer Kızılkılıç'ın da katıldığı ziyarette kaban ve botlarını alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik yaptığı konuşmasında Bozüyük’te bir ilk olan uygulamanın örnek olduğunu, okul ve öğrenciler arasında oluşan kardeşlik algısının hayatın tüm safhalarında devamını görmek istediğini belirterek her iki okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Okul Müdürleri Ömer Boğaz ve Fehmi Alp de yaptıkları konuşmalarında bu kardeşliğin, öğrencilerin kişiliklerinin oluşumuna, başarılarına olumlu katkı sağlayacağını ifade ettiler.

Kandilli Köyü Muhtarı Selahattin Aşık‘ın misafirperverliği ise takdire şayandı.

Ziyaret süresince Sınav Lisesi ve Kandilli İlk ve Ortaokulu öğrencileri kısa sürede kaynaşarak birlikte çeşitli oyunlar oynadılar ve kardeşliğin keyfini çıkardılar.

Editör: TE Bilişim