CHP eski İlçe Başkanı Metin Özbekar, istifa ettiği partisine geri döndü.

Metin Özbekar’ın partiye dönüşünde Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız ve CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’nun büyük etkisi olduğu gözlemlendi.

Son günlerde Bilecik Belediyesi’nde ve partide yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından Metin Özbekar, partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Özbekar, istifa gerekçesinde “Bilecik Belediyesi’nde yaşanan olaylar kabul edilemez, CHP’de en büyük sorun vefasızlık, bu partide vefa diye bir şey kalmamış” ifadelerine yer vermişti.

Bu gelişmelerin ardından kısa süre sonra Özbekar ile yapılan görüşmeler sonrası CHP eski İlçe Başkanı Meclis üyesi Metin Özbekar, partisine yuvasına geri döndü ve yeniden üye oldu.

Bu gelişmenin ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve ardından Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı CHP Meclis üyesi Hüseyin Yıldız, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak Özbekar’ın partiye geri dönmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, “biz büyük bir aileyiz” vurgusu yaptığı mesajında, “ilimizin çok değerli esnaflarından Metin Özbekar’ı CHP Bilecik ailemizde yeniden görmekten mutluluk duyduk.

Bu birlikteliğin yeniden sağlanmasına vesile olan Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Yıldız’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız da, “arkadaşım, dostum, yoldaşım bizleri kırmayıp tekrar partimize üye olması bizleri onurlandırmıştır. Hem kendisine, hem de Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukçu’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullanarak, Metin Özbekar’ın CHP’ye yuvasına geri döndüğünü belirtti.

Editör: TE Bilişim