12 yıldır İlik Kanseri tedavisi gören 13 yaşındaki minik Bahar Melisa’nın Bozüyük’te inşaat işçisi olarak çalışan babası Orhan Yetgin, kızına ilaç parası bulmakta zorlandığını dile getirirken, hayırsever vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

2009 yılında İlik Kanseri teşhisi koyulan ve 12 yıldır yakalandığı hastalık ile mücadele eden minik Bahar Melisa’nın kan değerlerinin düzenli tutulması için her iki ayda bir iğne vurulması gerekiyor. Fakat yurt dışından tedarik edilen iğnenin fiyatı 1000 Euro. İğne ücretinin 660 Euro’luk kısmını devlet karşılıyor, geri kalan 340 Euro’yu baba Orhan Yetgin ödemek zorunda kalıyor.

BABADAN YARDIM ÇIĞLIĞI: “Kızım Bahar Melisa’nın hayatını kurtaralım”

“Kızım gittikçe kilo kaybediyor” diyen baba Orhan Yetgin, iğne ücretinin karşılamakta zorluk çektiğini dile getirirken, gazetemiz aracılığıyla yardımsever vatandaşlara seslendi. Baba Yetgin, “17 yaşına kadar bu iğneleri vurulması gerekiyor. Eğer ileri de bu iğnelere tepki verirse artık bu iğneleri vurulmasına gerek kalmıyor. Buradan tüm hayırsever insanlara sesleniyorum. Ne olur kızım Bahar Melisa’nın hayatını kurtaralım.” dedi.

İletişim:05355578435

Editör: TE Bilişim