“TECRÜBEMİZLE GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ”

Bilecik SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi, ilimizin sevilen ve tanınan meslek mensuplarından, serbest muhasebeci mali müşavir ve bağımsız denetçi Mustafa Öztürk, 28-29 Mayıs günü  yapılacak olan 24. Seçimli,  olağan genel kurulunda  Bilecik SMMM  Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Oda üyelerinin teveccüh göstermeleri halinde, ben değil biz anlayışıyla  tecrübesini de ortaya koyarak emin adımlarla geleceğe yürüyeceklerini belirten Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Odamızın kuruluşundan bu güne kadar hiç bir çıkar ve menfaat gözetmeksizin görev alan oda başkanlarına ve kurul üyelerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hayatını kaybeden meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Eğitim sürecide dikkate alındığında 45 yıldır muhasebe mesleğinin içinde yer alıyorum. 1989 yılından itibaren Bilecik SMMM odasının kuruluş çalışmaları başta olmak

üzere çeşitli zamanlar da disiplin kurulu başkanlığı, üyeliği, birlik delegeliği ve son 9 yıldır oda yönetim kurulu üyeliğinde bulundum, Bu süre zarfında edindiğim mesleki ve oda çalışmaları ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi mensubu olmaktan onur duyduğum camiamızın hizmetine sunmak için oda başkanlığına aday oldum.

Meslek mensuplarımızı  yapılacak seçimli olağan genel kuruluna katılmalarını ve demokratik seçme haklarını kullanmaya davet ediyorum. Ben değil biz anlayışıyla yönetime talibiz. Seçimlere BİLECİK SMMM DAYANIŞMA GRUBU olarak gireceğiz. Göreve gelmemiz halinde üyeler arası birlik, dayanışma ve haksız rekabeti önleyen, meslek onurunu koruyan güçlü ve saygınlığı olan, Mesleki eğitime önem veren, üniversite ve diğer paydaşlarla işbirliği içinde olan, meslektaşlar arası sorunlar ve anlaşmazlıkların çözümünü sağlayan, kurumlar ve meslek mensubu arasındaki sorunlara çözüm üreten, mükellefler ile meslek mensubu arasındaki sorunlara çözüm yolu bulan, sosyal, kültürel, mesleki etkinlikler yapan, demokratik ve katılımcı bir oda olmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda tüm üyelerimizin oylarına talip olduğumuzu belirterek desteklerini istiyorum. Odamızın 24. Olağan Genel Kurulunun ilimize, ülkemize ve meslek camiamıza hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum"

Editör: TE Bilişim