Türkiye'nin farklı illerinden yaklaşık 300 motosikletli, Bilecik'te bir araya geldi.

 Sosyal medyadan haberleşen yüzlerce motosiklet tutkunu, Bilecik'in turistik yerlerinden Pelitözü Göleti'ne akın etti. Bir kafede düzenlenen etkinlikte bir araya gelen motosikletliler, yemek yiyerek hasret giderdi.

Eskişehir Motor Tutkunları grubunun lideri Selim Sefa Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, motosiklet tutkunları olarak Bilecik'te sezon açılışı için bir araya geldiklerini söyledi. Farklı illerdeki motosiklet gruplarıyla zaman içinde dostluk kurduklarını ifade eden Yaşar, "İlk başladığımızda 20 kişi ile başladık. Biz bugün buraya 300 kişi geldik. Bunu da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Her ilde, motosiklete yeni binmeye başlayan insanlar ile 10 yıldır motosiklet kullanan insanları biz bir araya bu etkinlik sayesinde getiriyoruz. Aynı şekilde iadeiziyaretlerimiz oluyor." diye konuştu.

Etkinlik sayesinde motosiklet kullanıcılarının her konuda birbirlerine yardımcı olma fırsatı bulduğuna değinen Yaşar, şunları kaydetti: "Bandırma, Gebze, Kocaeli, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Bilecik, Afyon ve Kütahya ekibimiz var. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Bizim tek temennimiz, birlik ve beraberlik. Güzel zaman geçirmek. Bizim yaz sezonlarımız hareketli geçer. Herkesin birbiriyle tanışmasını istiyoruz." Etkinliğe Bilecik'ten katılan ve kuaförlük yapan Erkan Gökdemir ise yaklaşık 30 yıldır motosiklet kullandığını ifade etti. Birçok ilden motosiklet sürücüsünün her yıl etkinlikte bir araya geldiğini dile getiren Gökdemir, "WhatsApp uygulaması aracılığıyla, aramızda motosiklet tutkunları gruplarımız var, oradan birbirimizle irtibat halinde olarak, gününü tarihini belirleyerek bir araya geliyoruz." dedi.

 

Editör: TE Bilişim