Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off finalini 5-0’lık bir skorla kazanan Bilecikspor şampiyon olmuştu. Bilecikspor Takımı maç sonrası üstü açık otobüs ile şehir turu yapmıştı ve vatandaşlar sevgi tezahüratlarında bulunmuştu.

Kutlamalar Atatürk Parkında devam ettikten sonra bir kutlama da Bilecikli miniklerden geldi.  Bilecik Mutlu çocuklar gündüz bakım evi Bileciksporun şampiyonluğunu kutladı.

Ayrıca Bugün oynanacak ve kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek Kadın futbol maçına katılacaklar. Bu arada mutlu çocuklar gündüz bakım evi olarak Atatürk ilkokulu 4/E sınıfını hafta sonu oynanacak Playoff maçına davet ettiler

Atatürk ilkokulu 4/E sınıfı öğrencileri çağrıyı duydu ve 4/E sınıfı olarak bilecikspor un şamyiyonluğunu kutlayıp cumartesi günü oynanacak Play off maçına geleceklerini ilettiler. 4/E SINIFI  4/F sınıfına çağrıda bulundular.

4/f sınıfıda çağrıyı aldı ve sadece 4/F sınıfı olarak değil Okul olarak Bileckspor maçındayız, Peki Ayten teyze biz maça geliyoruz sizde Sınav okulu olarak maça geliyormusunuz çağrısında bulunarak adeta Bilecik halkına bu maçı kaçırmayın çağrısında bulundular

Editör: TE Bilişim