Koronavirüs salgınına karşı uzmanlar özellikle el temizliği için kolonyayı önerirken, Bilecik’te 3 yaşındaki Turan Türksoy isimli çocuğun kolonya kullanımı yönündeki çağrısı yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

Bilecik’te bir temizlik firması sahibi olan Hasan Hüseyin isimli esnafın çocuğu Turan Tüksoy, dükkanın önünde açtıkları kolonya satış masası ile vatandaşlara Koronavirüs hastalığına karşı çağrıda bulundu. Minik Turan’ın yüzleri gülümseten ve Kornavirüsün salgınına karşı vatandaşlara kolonya almaları yönündeki; “Kolonyalarımızı alın, sizin iyiliğinize, ellerinizi yıkayın, yüzünüzü yıkayın, her tarafta virüs var” çağrısı, “Küçücük çocuk bile Koronavirüs salgınının bilincinde” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Baba Türksoy: “kısa süre hava alsın diye dükkânıma getirmiştim.”

Baba Hasan Hüseyin Türksoy, Koronavirüs sebebiyle günlerdir çocuğunun evden çıkamadığını söylerken, vatandaşların yoğun olmadığı saatlerde Turan’ı dışarıya hava alması için çıkarttığını ve dükkânına getirdiğini söyledi. Dükkanın önündeki kolonya satış masasını görerek birden başına geçen minik Turan’ın vatandaşlara kolonya almaları yöndün de çağrıda bulunduğunu söyleyen Hasan Hüseyin Türksoy,hatıra olsun diye cep telefonumla anı görüntüledim şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim