Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın cevaplaması istemiyle 5 soru yöneltti.

Başkan Korkman, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Aşağıda sorduğum soruları kamuoyunun bilmesi ve bilgilendirilmesi bakımından Bilecik Belediye Başkan Vekili Sn. Melek Mızrak Subaşı’nın basın aracılığı ile açıklamasını arz ve talep ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Korkman’ın, Başkan Vekili Subaşı tarafından cevaplamasını talep ettiği sorular ise şu şekilde:

  • Gençlik konseri adı altında düzenlenen ve sanatçı Hande Ünsal’ın sahne aldığı proğram için ne kadar ücret ödediniz.? (iki kez iptal edilen programlar da dahil. )
  • Yaz mevsiminin ortalarına gelinmesine rağmen Belediye’ye ait havuz neden vatandaşın hizmetine açılmamıştır.?
  • Yine yaz mevsiminin ortalarına gelinmesine rağmen Milli Egemenlik Parkı ve çay vb. işletmesi neden vatandaşların hizmetine açılmayıp atıl halde durmaktadır?
  • Sayın Başkan Vekili; göreve geldiğiniz günden bu güne kadar Belediye’ye ve iştiraki olan Kayı A.Ş. kaç personel aldınız., Kaç personel alacaksınız.? Ayrıca personeller arasında yaptığınız kadro, statü değişiklikleri varmıdır.? (Kayı A.Ş. dahil)
  • Belediye personellerinden ve iştiraki olan Kayı A.Ş. ‘ den personel çıkaracak mısınız.?

Diğer yandan, Başkan Korkman’ın, Başkan Vekili Subaşı’ya yönelttiği soruların cevaplanıp cevaplanmayacağı ise merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim